Header image
line decor
    
Karfo Coaching en Advies kvk nr. 2446360
   
line decor
 
 
 
 

 
 
Advies op multiculturele vraagstukken

 
advies_multiculturele samenwerking

U heeft collega’s met andere culturele achtergronden hier in Nederland of u bent vaak in Afrika voor werkbezoek. U heeft moeite om grip te krijgen op sommige situaties, de wederzijdse verwachtingen etc. Kortom, u wilt iemand die de situatie voor u kan vertalen.


Vragen of thema's kunnen zijn:
  • In uw project of in de samenwerking met uw buitenlandse zakenpartner(s) komt u situaties tegen die u niet begrijpt.
  • U hebt een goed projectplan, bent enthousiast, kunt goed opschieten met de mensen in het projectgebied, maar het lukt u niet een doorbraak te maken.
  • U vraagt zich af : “Hoe ga ik om met de belangen van verschillende partners?”
  • U heeft het idee dat men een andere verwachting heeft; u weet niet waar u aan toe bent en hoe u verder gaat handelen.
Wat biedt Karfo coaching

Vanuit ons hart zijn wij allemaal mensen die het beste willen voor elkaar, hier en overal. Dat is de grootste overeenkomst tussen mensen. Door cultuurverschillen kunnen mens hier echter anders mee omgaan waardoor het anders uitpakt. Een coach met een multiculturele (Afrikaanse / Nederlandse) achtergrond kan u op dat gebied wijzer maken / advies geven, zodat alle partners zich kunnen herkennen en zich goed zullen voelen.

terug


  

 

De Coach
Mijn natuurlijke aanpak en mijn kennis van de westerse coachingstheorieën, in combinatie met mijn Afrikaanse levenswijze en denkbeelden, vormen de grondslag voor mijn werk.
De unieke combinatie van mijn werkervaring als coach en mijn multiculturele achtergrond stelt mij goed in staat mensen met verschillende achtergronden en mensen die (willen) samenwerken met Afrika te begeleiden. Mijn uitgangspunt is altijd dat iedereen zichzelf kan blijven, ieders kwaliteiten benut worden en iedereen elkaar aanvult: de kracht van samenwerking wordt zo verrijkt door diversiteit.
Mijn actieve deelname aan bijeenkomsten, trainingen en forums over ontwikkelingslanden weerspiegelen mijn betrokkenheid bij internationale betrekkingen en ontwikkelingssamenwerking. Als bestuurslid en medeoprichter van het Burkina Faso Platform ben ik ook actief in deze branche. Het platform is een samenwerkingsverband van Nederlandse particuliere initiatieven die actief zijn in Burkina Faso met kleinschalige ontwikkelingshulp.

Contact
Leontine Keijzer-Gango
Tel: +31(0)6 57 32 00 52
E: leontine@karfocoaching.com
W: www.karfocoaching.com
KvK Nr: 2446360