Header image
line decor
    
Karfo Coaching en Advies kvk nr. 2446360
   
line decor
 
 
 
 

 
 

Werkwijze

vrucht

Karfo Coaching biedt u een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. Zo kunt u ervaren hoe het is onder de baobab en kan de coach vaststellen hoe zij u het beste kan helpen. Daarna start het traject. Tijdens het eerste gesprek worden uw wensen, de doelstellingen, de duur en de intensiteit van het traject vastgesteld. Na dit gesprek ontvangt u een offerte.
Een individueel coachingstraject bestaat, afhankelijk van uw doelstellingen, uit 6 tot 10 gesprekken van 1 of 1,5 uur . De gesprekken vinden om de twee of drie weken plaats. Zowel tijdens als na afloop van het coachingstraject worden de voortgang en resultaten besproken. Wanneer het gewenst is, maken we vooraf kennis met de leidinggevende of opdrachtgever en hebben we tevens een gezamenlijk afrondingsgesprek. De gesprekken vinden plaats op een vooraf afgesproken locatie.

Bij het advies en groepscoaching zal er een intake- gesprek zijn waarin we kijken naar het doel, uw wensen en de mogelijkheden. Hierna krijgt u een plan opgestuurd waarin alle informatie verwerkt is, inclusief offerte.
 
 


 

 

Drijfveren

Ik houd van mensen. De mens is het geweldigste, het krachtigste maar ook het meest gecompliceerde wezen op aarde. Sinds heel jong ben ik geboeid door de uniciteit, de bijzonderheid van de mensheid, door de natuur en door God. Hoe kan ik er zijn, hoe kan ik dienen. Coachen op persoonlijk ontwikkeling is voor mij de dynamiek van de ander helpen bevrijden en zo die ander in beweging brengen, zodat hij harmonie kan vinden tussen zijn innerlijke verlangen en zijn omgeving. Ik geloof in God, in de ander en in mijzelf.

Contact
Leontine Keijzer-Gango
Tel: +31(0)6 57 32 00 52
E: leontine@karfocoaching.com
W: www.karfocoaching.com
KvK Nr: 2446360