Header image
line decor
    
Karfo Coaching en Advies kvk nr. 2446360
   
line decor
 
 
 
 

 
 

Links

aanpak

Karfo coaching werkt samen deze prettige mensen vanuit hun  professionele coaching-, trainings- en adviesbureaus en in de volgende gebieden:

Samenwerking

flugerIk ben loopbaanadviseur self-employed bij Fluger. Fluger is een doelgericht loopbaanadvies organisatie  opgericht door Jan Willem Gunning.  Fluger staat voor loopbaanadvies, re-integratie en outplacement. De Fluger adviseurs werken persoonlijk en professioneel, vanuit christelijke waarden.  www.fluger.nl. 

 

luz azulIk werk samen met Yvonne van der Pol, Luz Azul trainingen en advies: www.luzazultrainingen.nl  en m.n.  over de thema’s: interculturele communicatie trainingen en groepscoaching  van onze gezamenlijk aanbod “Noord-Zuid communicatie de Spagaat voorbij”.

 

Top Elf Trainingen en Coaching, van Elfriede Arnoldy: www.top-elf-trainingen.nl  en  m.n. bij Team coaching.

Portfolio

  • PSO Event voor coaching 2010: Workshop coaching in interculturele setting binnen de ontwikkelingssamenwerking sector
  • IICD 2009-2010: Individuele coachingstrajecten
  • Scala Rotterdam 2009-2010: Project Rotterdam Droom , individuele coachingstrajecten voor hoger opgeleide  allochtone vrouwen
  • Partos Plaza 2009: Workshop Communicatie Noord-Zuid de Spagaat voorbij
  • COS Tilburg 2009 : Workshop Samenwerken KPA Dag
  • COS Rijnmond 2009: Workshop Cultuurverschillen voor studenten met interesse in een buitenlandse  stage in ontwikkelingslanden.
  • Stichting Lokaal Rotterdam 2008: Individuele coachingstrajecten

Download documenten

 

 

 

Mijn rode draad
Ontwikkelen: ik ben een Afrikaanse vrouw die zich haar leven lang is blijven ontwikkelen en verdiepen in het leven. Ik ben professioneel geschoold om anderen te helpen in hun ontwikkelingsproces. Bij die ontwikkeling kies ik voor zelfsturend leren: de eigen kracht en mogelijkheden ten volle leren benutten..
Internationaal zijn: de mens heeft het vermogen om telkens zichzelf te hervinden. Mijn eigen levenservaring,   gewoond en gewerkt in verschillende landen in Afrika en Europa, maken van mij een coach voor Nederlanders en een coach voor Afrikanen. Ik ontmoet u in uw passie voor Afrika, uw verlangen om effectief te zijn en in de problemen die u daarbij ondervindt.
Samenwerken:Ik geloof dat je soms een ander nodig hebt om dichter bij je doel, je geluk (privé, werk) en je bezieling te komen. Op sommige momenten kan het goed zijn als er iemand naast je staat om samen op pad te gaan. Ik wil een coach zijn om mee samen te werken en te zoeken naar nieuwe perspectieven, nieuwe methodieken en nieuwe gezichtspunten.

Contact
Leontine Keijzer-Gango
Tel: +31(0)6 57 32 00 52
E: leontine@karfocoaching.com
W: www.karfocoaching.com
KvK Nr: 2446360